Welkom op de website van Duijff Meubels en Klussen

 

Duijff Meubels en Klussen is een jong bedrijf dat gevestigd is in Hengelo (O).  Als kleinschalige onderneming kan ik tegen scherpe prijzen uiteenlopende klussen voor u uitvoeren.

 

Graag stel ik mijzelf en mijn bedrijf aan u voor.

 

Mijn naam is Guido Duijff. In 2007 heb ik de MBO4-opleiding tot meubelmaker en interieurbouwer succesvol afgerond. Sindsdien ben ik in deze branche werkzaam.

 

In 2008 heb ik Duijff Meubels en Klussen opgericht. Ik ben het bedrijf destijds begonnen om af en toe een oud-werkgever van dienst te kunnen zijn. In het begin lag de focus vooral daarop. Na verloop van tijd kreeg ik via vrienden, collega’s en familie verschillende opdrachten. Dit leidde tot het besluit om de activiteiten van Duijff Meubels en Klussen verder uit te bouwen. Daarbij koos ik voor een unieke formule: ik besloot mijn werktijden zeer flexibel te houden. Daardoor kon ik de activiteiten van Duijff Meubels en Klussen combineren met een fulltime baan. De werktijden van mijn bedrijf zijn dus vrijwel gelijk aan uw vrije tijd: ‘s avonds en in het weekend.

Na een aantal jaren op deze manier te hebben gewerkt, is het tijd voor een volgende stap. Omdat fulltime banen niet voor het oprapen liggen, heb ik besloten me als ZZP-er te verhuren aan bedrijven die mijn inzet kunnen gebruiken.

 

Duijff Meubels en Klussen is gespecialiseerd in hout en houtconstructies, maar ook voor het verrichten van diverse andere werkzaamheden kunt u een beroep op mij doen. Zo kunt u bij mij ook terecht voor installatiewerkzaamheden of het leggen van een laminaatvloer. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de knop WAT DOE IK.